Bemutatkozás

Az Autó Kontúr Kft. 1995-ben történt alapításakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy alkalmas járművet és becsvágyunkhoz illő minőségben szolgáltatási környezetet biztosítsunk leendő ügyfeleink számára, akik az általunk kínált autókat használják személyes sikereik eléréséhez.

Ügyfeleink iránti elkötelezettséggel, munkatársaink európai színvonalú szakmai felkészítésével és folyamatos képzésével igyekszünk gondoskodni arról is, hogy ez az út kényelmes, gyors, biztonságos és élvezetes is legyen.

BMW, Peugeot, és Opel személygépkocsik, illetve Peugeot, Opel és Isuzu haszongépjárművek értékesítésével, igény esetén használt autók beszámításával, teljes körű szerviz tevékenységgel, vizsgára való felkészítéssel, vizsgáztatással, eredeti, gyári alkatrészek értékesítésével, kiegészítő felszerelések, boutique termékek forgalmazásával alapozzuk meg azt a hozzáértést, amit Ön az autójától elvár.

Minden igényt kielégítő, márkafüggetlen karosszériaműhely és fényezőműhely áll Ügyfeleink rendelkezésére, igény szerint teljes körű biztosítási ügyintézéssel.

Mindezek színvonalas megvalósítása elképzelhetetlen a legmodernebb technikát képviselő specifikus diagnosztikai készülékekkel, és munkatársaink magas szintű szakmai ismerete nélkül, amelyre nagyon nagy hangsúlyt helyezünk. 2002-ben társaságunk megszerezte az ISO 9001 minősítő oklevelet, így szolgáltatásunk magas színvonala garantált, és minősége folyamatosan ellenőrzött.

D-Max