Az új ISUZU D-Max

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Kapcsolható, felelzővel ellátott összkerék hajtási rendszere és terepképessége kiválóan alkalmassá teszi nehéz, mély saras, havas utakon való közlekedésre is. Ideális munkaeszköz mindazok számára, akik nap mint nap kemény terepen végzik a munkájukat.

Belső tér

A kényelem helye

Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett műszerfal a legmodernebb elektro-lumineszcens kijelzőkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét.

Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen.

*opcionálisan rendelhető

Motor

A mesterien kialakított kétlépcsős turbófeltöltővel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti, így tovább öregbíti a méltán híres ISUZU dízelmotorok hírnevét. Így hát érthető, hogy több, elismert, nagy múltú autógyár miért az ISUZU dízelmotorjai által kínált minőséget választja.

A világszerte több mint 23 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 2.5 lökettérfogatú motor.

2.5L turbódízel, soros 4 hengeres, DOHC, 4JK1-TC- HIHI, 400 Nm, 120kW (163LE)

Kombinált fogaskerekes és lánchajtásos vezérmű.Karbantartásmentes, hosszú élettartam. Alacsonyabb szervizelési költségek.

Görgős szelephimbák, csöndesebb motor, alacsonyabb kopás, hosszabb élettartam.

Alacsony súrlódású, kopásálló, öntött hengerhüvelyek mely kitűnő tartósságot biztosít, hogy minél tovább szolgálja Önt.

Polimer bevonat a dugattyú szoknya részén, a hidegindításkori kopás csökkentése érdekében.

Felszereltségtől függetlenül egyértelmű visszajelzés a részecske szűrő (DPD) állapotairól. A könnyebb kezelhetőség érdekében.

Árak és katalógusok

ISUZU D-Max árlista
2017/02

ISUZU D-Max prospektus 2017/02

ISUZU D-Max Maxliner kiegészítők prospektus

ISUZU D-Max gyári kiegészítők prospektus

ISUZU D-Max LIMITED EDITION árlista 2015/10