ISUZU F-széria 11T – 12T

Teljesítmény és gazdaságosság

A sokoldalúság jellemzi az ISUZU új F- szériáját, amely lehetővé teszi, hogy készen álljon bármilyen feladat elvégzésére.

Az új F-széria kombinálja a kényelmet a kiemelkedő teljesítménnyel és megbízható technológiával.

Próbálja ki és tapasztalja meg Ön is.

Tengelytávolság

Az ISUZU F- szériájának tengelytávja 3410mm- 4990mm-ig elérhető, amely biztosítja az eltérő piaci igények maradéktalan kielégítését.

Kényelmes fülke

A vezetőfülke kialakításának vezérelve az volt, hogy megkönnyítse a gépjárművezető munkáját, ezáltal csökkentve elfáradását. E célt szolgálják az ergonomikus kialakítású ülések, és számos tároló hely. Nagyhatékonyságú szellőztető rendszer biztosítja az optimális kilátást és hőfokot az utastérben a vezetés teljes ideje alatt.

Biztonsági fülke

Az F-sorozat masszív felépítésű, az alapoktól kezdve. A merev alvázszerkezet könnyen ellenáll a zord körülményeknek és garantálja a megbízható teljesítményt a napi munkában. Minden modellben széria felszereltség a vezető oldali légzsák. A függőleges kialakítású szélvédő minden helyzetben kiváló kilátást kínál a vezetőnek. A fülke megfelel a legszigorúbb töréstesztek követelményeinek.

Robosztus kabin

A nagy szilárdságú zárt, szekcionált kialakítás biztosítja a fülke robosztusságát. Az F-széria célja, hogy évekig, nagy megbízhatósággal tudja a felhasználó üzemeltetni.

Terhelhetőség

A kiemelkedően magas hasznos terhelhetőség a teljes F-sorozatot jellemzi, versenyképes minden kategóriában, az ISUZU hírnevéhez méltóan. A prototípusokat számos tesztnek vetették alá a világ minden táján.

Pneumatikus vagy mechanikus felfüggesztés

Az F – sorozat minden modellje parabolikus első felfüggesztéssel van szerelve (3 rugótag különböző vastagságúak).

A hátsó felfüggesztés lehet mechanikus ( 8 + 4 laprugó) vagy pneumatikus (4 db légrugó), míg a 12 tonnás kivitelben már alap felszereltség a légrugós kivitel.

Biztonságos

Biztonsági fülke

Az ISUZU az új „Hexapod” fülkekialakításának köszönhetően erősebb és biztonságosabb, mint elődje, amely a szigorú törésteszteken is kiválóan megfelelt.  A rendkívül merev, megerősített fülke és megerősített ajtók maximális védelmet nyújtanak oldalirányú ütközés esetén. Minden modell rendelkezik légzsákkal, a fülkéből biztosított a tökéletes kilátás minden időjárási körülmény esetén, köszönhetően a panoráma szélvédőnek és a nagyméretű oldalsó visszapillantó tükröknek. A mérőműszerek könnyen olvashatóak, amely lehetővé teszi, hogy a sofőr egy pillanat alatt áttekintse a gépjármű működését.  Az F –széria ideális partnere a gépkocsivezetőknek a hosszú fuvarfeladatok során.

Hatékony

Teljesítmény és gazdaságosság

Az F- széria magában foglalja a fejlett ISUZU dízel technológiát, melyet úgy terveztek, hogy minden esetben biztosítsa a maximális teljesítményt és gazdaságosságot. A 4 hengeres közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves motor tervezésénél a megbízhatóság és hosszú élettartam volt az egyik fő szempont.

Ponyvás-platós felépítmény

ISUZU platós-ponyvás haszongépjárművek készletről kedvező árfekvésben.

Dobozos felépítmények

ISUZU zárt áruszállító gépjárművek különböző típusai rövid szállítási határidővel.

Hűtős felépítmények

ISUZU friss és fagyasztott áruszállító teherautók készletről egyedi igények szerint.

Billenő-platós kivitel

ISUZU billenő-platós felépítmények készletről építőipari használatra.

Turbódízel töltőlevegő hűtővel

A 4HK1-E4S 4 hengeres motorok garantálják a kiváló teljesítményt, nyomatékot, megbízhatóságot. A motort úgy tervezték, hogy minden munkakörülmény között biztosítsa a maximális teljesítményt, alacsony üzemanyag fogyasztás és káros anyag kibocsátás mellett.

Manuális sebességváltó

A kézi váltó fokozatai pontosan illeszkednek a motor teljesítményéhez hozzájárulva a gazdaságos és csendes működés hez. A váltó kapcsolása a precíz illesztéseknek köszönhetően pontos, megbízható.

Káros anyag kibocsátások csökkentése

Az ISUZU motorokat úgy tervezték, hogy harmonizáljon a kiemelkedő teljesítmény és környezetkímélő káros anyag kibocsátás. A titok nyitja az optimalizált motor teljesítmény és precíz üzemanyag befecskendezés.

Hengerenként 4 szelep, SOHC

A szelepek mozgása pontosan szinkronizált még nagy fordulatszámnál is, ezzel biztosítva a hengerekből ki és beáramló gázok akadálymentes mozgását, ezáltal csökkentve a káros anyag kibocsátást és üzemanyag fogyasztást.

Hűtött EGR rendszer, Ad Blue

Az optimalizált hőmérsékletű kipufogógáz – visszavezetési rendszernek köszönhetően, csökken a NOX kibocsátás az üzemanyag fogyasztás növekedése nélkül. Az Euro- VI környezet védelmi normának megfelelést Ad-blue rendszer biztosítja.

Részecskeszűrő (DPD)

Az öntisztító szűrő rendszer lehetővé teszi a szűrő regenerálását anélkül, hogy a járműnek műhelyben kellene állnia. Nagy motorterhelésnél, szükség esetén a rendszer automatikusan elvégzi a részecskeszűrő regenerálását, de a gépjárművezetőnek módja van a kézi regenerálásra is.