Kárügyintézés

Az általunk képviselt márkák gyári technológiával történő javítása

Rövid határidővel és kiváló minőségben vállaljuk karambolos autójának szakszerű javítását, mindemellett a biztosítós kárrendezés teljes körű lebonyolításában is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

A lakatos munkákat jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink végzik, akik rendszeres továbbképzéseken sajátítják el a legmodernebb karosszéria javítási technológiákat. Lakatos műhelyünkben a legmodernebb a javításához szükséges minden speciális eszköz rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy az elkészült munka lehető legjobb minőségű legyen.

KARAMBOLOS KÁRÜGYINTÉZÉS, JAVÍTÁS

Kárügyintézésben legnagyobb biztosító társaságok szerződött partnerei vagyunk, teljes körűen vállaljuk a karambolos autó biztosítási ügyintézésének ügymenetét.

  1. Ön behozza a karambolos autót hozzánk, vagy igénybe veszi autómentőnket, mely a helyszínről elszállítja karambolos autóját.
  2. A karambolos karosszéria javítás kárügyintézéséhez szükséges valamennyi nyomtatványt biztosítjuk, segítünk kitölteni
  3. Hiteles, lízinges autók esetében a kárügyintézésen kívül szükséges a banki ügyintézés, levesszük az Ön válláról a terhet (engedélyeztetjük a karambolos gépkocsi javítását a bankkal is)
  4. Finanszírozzuk a karambolos autó összes alkatrész valamint karosszéria javítás alatt felmerülő kiadását
  5. A karambolos karosszériajavítás után a biztosítótársaságoknál a kész járművet leszemléztetjük
  6. Rövid határidővel dolgozunk. Az esetek döntő többségében hétfőn hozza és hétvégére újra autója van. A nagyobb karambolos sérüléseket sem hónapokig csináljuk
  7. A biztosítókkal megegyező karambolos kárszámító szoftvert használunk, így nem adódhat elszámolási gond. Bejáratott, rutinszerű ügymenetünk van.
  8. Amikor elkészültünk a karambolos karosszéria javítás munkálataival Ön átnézi, átveszi a gépkocsit tőlünk.
  9. A karambolos javítással mi számolunk el a biztosítókkal, Önnek nem kell számlát bemutatnia, egyéb adminisztrációval bajlódnia, így teljes körű kárügyintézési szolgáltatást nyújtunk Önnek.

 

E-mail:
Tel: 20/402-0703