ISUZU N-széria 3,5T – 7,5T

Érzelmek korlátok nélkül…

Az Isuzut mindig az vezérelte, hogy új sztenderdet hozzon létre a kishaszon gépjárművek világában.

Az Isuzu N-Széria a kényelem, a teljesítmény és a gazdaságosság ígéretét hordozza. Ezen csendes, környezetbarát és vonzó megjelenésű járművekre bármely gyártó büszke lehetne.

Próbálja ki és tapasztalja meg Ön is.

Praktikus és kényelmes beltér

A vezető fülke tervezésénél a legfontosabb szempont a vezető kényelme volt. A pedálok kialakításánál figyelembe vettük, hogy azokat sok esetben munavédelmi bakancsban vagy téli cipőben használják. A kormányoszlop elhelyezkedését is optimalizáltuk..

A műszerfal

A műszereket úgy helyeztük el, hogy azok könnyen leolvashatóak legyenek. A LED-es megvilágítással pedig sokkal kevesebb energiára van szükség.

Optimalizált üléspozíció

A vezető teljesen személyre szabhatja az ülés és a kormány pozícióját. Az ISUZU N-Széria járművei megfelelő üléspozíciót kínálnak mindenféle testalkathoz. Szabadon állíthatja a kormány magasságát és dőlésszögét, csakúgy mint az ülés magasságát és kormánytól való távolságát. Az ülőlap speciálisan kialakított felülete biztosítja a könnyű ki- és beszállást

Három különboző kabin típus

Az N-Széria 3 különböző kabin típust kínál: EASY, COMFORT, CREW (dupla kabin). Ezzel a 3,5 – 7 T közötti teherautó piac minden igényét ki tudja elégétini. Még a legkissebb (EASY) kabinban is 3 felnőtt kényelmesen tud utazni. Míg a dupla kabinnal szerelt verzióban akár 7 személy szállítása is megoldható.

Jobb teljesítmény, nagyobb kényelem

Felfüggesztés

Az L35-ös verzióhoz elérhető Adaptor felfüggesztés az eltérő hosszúságú kereszt irányú karokkal minden kormányszögben a megfelelő kerékösszetartást tudja biztosítani. Ezzel is tovább javítva a jármű úttartását.

Testre szabható vezetési pozíció

Szabadon állíthatja a kormány magasságát és dőlésszögét, csakúgy mint az ülés magasságát és kormánytól való távolságát. Az ülőlap speciálisan kialakított felülete biztosítja a könnyű ki- és beszállást.

Ponyvás-platós felépítmény

ISUZU platós-ponyvás haszongépjárművek készletről kedvező árfekvésben.

Dobozos felépítmények

ISUZU zárt áruszállító gépjárművek különböző típusai rövid szállítási határidővel.

Hűtős felépítmények

ISUZU friss és fagyasztott áruszállító teherautók készletről egyedi igények szerint.

Billenő-platós kivitel

ISUZU billenő-platós felépítmények készletről építőipari használatra.

Biztonság

A legmodernebb technológiák használata lehetővé tette, hogy a súly csökkentése mellett még merevebb vezetőfülkét építsünk. Az ajtókba épített további erősítések is a bennülők biztonságát szolgálják.

Passzív biztonság

SRS vezető oldali légzsák

Az összes modell standard felszereltségéhez hozzá tartozik. Frontális ütközéskor aktiválódik, és védi a járművezetőt a sérülések ellen.

SRS utas oldali légzsák

A Comfort vezetőfülkék standard felszereltségéhez hozzátartozik, választható néhány Easy vezetőfülkéhez is.

Biztonsági övek előfeszítővel

Bizonyos erősségű frontális ütközés esetén a biztonsági öv előfeszítő rendszere azonnal lerövidíti az öv hosszát, és így az üléshez szorítja a benne ülő személyt.

Térdvédelem

A fülke úgy került megtervezésre, hogy védje az utasok térdét a serülések ellen.

Aktív biztonság

Multi-reflektoros halogén fényszórók

A világos és ütésálló fényszórók kiválóan biztosítják az éjszakai megvilágítást.

Első és hátsó tárcsafék

Az akár 310 mm átmérőjű és 42 mm vastagságú önszellőző féktárcsák nagy teljesítményű és biztonságos fékezést tesznek lehetővé.

Hatékonyság

Alacsony fogyasztás

Változó geometriájú turbó

A változó geometriájú turbó feltöltő javítja a gyorsulást, csökkenti az üzemanyag fogyasztást a káros anyag kibocsátást.

16 szelepes DOHC motor

A precízen szinkronizált szelepmozgásnak köszönhetően csökken a korom képződés és csökken az üzemanyag fogyasztás.

Sebességváltók

Az N-Széria járműveihez választható kézi váltó és a NEES2 robotizált váltó. A NEES2 alkalmazásával nincs szükség kuplung pedálra, míg az ECONO mód választásával maximalizálhatjuk az üzemanyag hatékonyságát. Így csökken az autó fenntartási költsége.

A károsanyag kibocsátás csökkentése

Az ISUZU elkötelezett híve a CO2 kibocsátás csökkentésének. Mindemelett el tudtuk érni, hogy az általunk kínált 3 literes motor fogyasztása akár elérje az 5 litert. A titok az egyedi turbófeltöltőben és az így elért üzemanyag nyomás növekedésében van, valamint a kipufogó gáz újrahasznosításában.

Részecskeszűrő

A gépjárműveinkbe épített öntisztuló rendszer segítségével nincs szükség a szakszervíz beavatkozására. Megfelelő használat mellett az automatikus regenerációs folyamat úgy végbe megy, hogy a vezető észre sem veszi. Azonban, egyedülálló módon, az N-Széria járműveiben lehetőség van,a vezető által elindítható, manuális regeráció elvégzésére is.